Flok,  Klan,  Møde,  Nyheder,  Trop

Aktivitetsdag d. 14.3.2020 – AFLYST

Kære spejdere, kære forældre.

Ligesom alle andre følger vi ledere selvfølgelig også med i den aktuelle udvikling iht. SARS-COV2 / Coronavirus som kan have alvorlige følger for dem der bliver ramt af infektionen. Umiddelbart er der ingen grund til den store bekymring så længe man følger sundhedstjenestens hygiejneanbefalinger og hoste-/nysekutyme.

Alligevel har vi i ledergruppen besluttet at aflyse Aktivitetsdagen i weekenden (lø. d. 14.3) for at forebygge eventuelle smittekilder. Vi beklager ulejligheden, men er af den overbevisning at det gavner os alle mere hellere at være mere forsigtig end ikke at være forsigtig nok. På grund af den uoverskuelige situation er vi muligvis nødt til at aflyse de næste par møder, vi håber på forståelse for at dette muligvis også meldes ud med kort varsel.

Denne info er også sendt ud i vores WhatsApp grupper og meldt ud på Facebook. Har i yderligere spørgsmål er i velkommen til at tage fat i os lederer

Med spejderhilsen: Lederne


Vi deltager i aktionen “Sauberes Schleswig-Holstein” i samarbejde med TBZ, Se beskrivelse her

Spejderne (flok og trop) mødes kl. 10 på lørdag d. 14.3 på græsplænen overfor REWE i Sporskifte. Her får de udleveret arbejdshandsker, skraldeposer mm. I fællesskab er vi med til at gøre vores nabolag lidt skønnere og renere.

kl. 12.30 er der pølser til alle ved Jugendtreff Weiche. Vi slutter af ca kl.
13:00.

Kommentarer lukket til Aktivitetsdag d. 14.3.2020 – AFLYST