Bæver,  Klan,  Møde,  Nyheder,  Trop,  Ulv

Familiespejd 15.02.2020

Vi starter op med vores første familiespejdmøde d. 15.02.2020 fra kl. 10:00 – 14:00 i spejderhuset i Sporskifte, hjælp gerne med at sprede rygtet hos dem det kunne være relevant for.

Familiespejd er vores tilbud til dem der ikke kan være spejdere endnu grundet deres alder sammen med deres forældre, til hele familier, eller hvor vores spejdere kan have mor, far, oma, moffe, kammeraten eller hvem det så end skulle være, med til spejdermødet. Forudsætningen er at man har lyst til at være med – og jo, selvom møderne er tilrettelagt sådan at der også er plads til de mindste, kan man godt risikere at få beskidte fingre eller lignende, den fine kjole eller jakkesættet er ikke det bedste tøj at komme i.

Tilmeld jer ved at vælge Familespejd oppe i menuen eller ved at klikke her