Klan,  Spejder,  Trop,  Ture og lejre,  Uncategorized

The Walking Dead-March

Er I klar til en udfordring ud over det sædvanlige? Vi har planlagt en spændende hejk på ca. 20 km, der starter ved en gammel vindmølle i Geltinger Birk og slutter på en mark lidt uden for Dollerup. Der vil være forfriskninger til alle deltagere ved slutstedet. Hejken finder sted d. 24.08. kl. 23:00, så vi går natten igennem.

Der er ingen poster undervejs, bortset fra en vandpost ca. halvvejs. Da der ikke vil være poster, vil hejken være virkelig kedelig – derfor navnet “the walking dead march”. Men lad jer ikke narre af navnet! Selvom hejken er kedelig, er den også krævende. I stedet for poster vil der være en række regler at overholde og udfordringer at overvinde for at tjene op til en række uofficielle mærker. Disse udfordringer gør hejken både spændende og udfordrende, selvom den er kedelig. For eksempel må vi hverken sætte eller lægge os, inden vi er nået i mål, så vi går de 20 km uden pause – i fastelavnstøj!

Er i blevet nysgerrige?

Så læs mere omkring løbet på deltagersiden og smid gerne en tilmelding – der er begrænsede pladser!

Vi glæder os til at se jer til en anderledes spændende og udfordrende hejk!

Tilmeld dig her!

Informationer til deltagere

Er I klar til at tage udfordringen op? For at deltage i hejken skal I mindst være tropspejdere. Vi går med let bagage, og der er mulighed for at få bragt jeres overnatningsgrej til slutstedet, hvor der vil stå 2 nylon-tunneltelte (kun ydertelte) som backup. I er selv ansvarlige for forplejning under hejken, og der vil først være mad ved ankomst til slutstedet. Husk at medbringe mindst 2 liter drikkevand, da det er et adgangskrav og vil blive tjekket inden afgang.

Det er et fysisk hårdt arrangement, og selvom det er åbent for alle fra troppen og opefter, kan vi kun lade spejdere deltage, hvis deres daglige ledere vurderer, at de kan klare hejken med de udfordringer, den indebærer.

Selvom I ikke tjener op til et 20-km mærke på hejken (… eller gør I?), vil der være mulighed for at tjene op til flere andre mærker – forudsat at I gennemfører hele hejken på den rigtige måde:

  • Gå 5 km baglæns
  • Møde op i udklædning og beholde det på i mindst 5 km
  • Gå 5 km bundet til en makker, heraf halvdelen med bind for øjnene og baglæns og halvdelen som guide for makkeren
  • Smid skoene – barfodsmærket gives for 5, 10 eller 20 km
  • Være på benene hele hejken uden at sidde eller ligge

Deltagerprisen er 20,- € som skal betales ved start af hejken. Mærkerne vil blive tilsendt efter hejken, da de ikke når frem til tiden, da de først kan bestilles efter tilmeldingsfristens udløb.

Tilmeld dig her!

Informationer til forældre

Vi har planlagt en spændende og udfordrende hejk for tropspejdere under Jamboretten. For deltagere under 16 år kræves der udover forældretilladelse også en tilladelse efter vurdering af egen leder, da hejken vil udfordre deltagerne på en helt særlig måde. Vi går med let bagage, og der er mulighed for at få bragt overnatningsgrej til slutstedet, hvor der vil stå 2 nylon-tunneltelte (kun ydertelte) som backup. Deltagerne er selv ansvarlige for forplejning under hejken, og der vil først være mad ved ankomst til slutstedet. Drikkevand (min. 2 L) er et adgangskrav og vil blive tjekket inden afgang.

Der er mulighed for at sætte egen bivuak op, da vi ikke kan garantere kønsopdelte telte (selvom vi prøver). Start- og slutsted vil fremgå med nøjagtig adresse i deltagerbrevet, der tilsendes spejderen på den af ham angivne mailadresse i starten af ugen op til hejken.

Der vil være en følgebil til afhentning af de spejdere, der ikke gennemfører hejken. De spejdere, der allerede opholder sig på ankomststedet, vil være uden voksen leder i de tidsrum, følgebilen er ude at køre.

Vi glæder os til at se jeres børn til en spændende og udfordrende hejk!

Informationer til spejderledere

Under Jamboretten har vi i KTG fået nys om, at der er tropspejdere, der savner anderledes udfordringer. I Jamborettens sidste dage har vi modtaget flere henvendelser fra spejdere med baggrund i forskellige (uofficielle) mærker. Jeg (Florian) har fået lov til af min gruppeleder at flette disse sammen i form af en lidt anderledes hejk: marchen.

For at deltage i hejken skal man mindst være tropspejder, og for deltagere under 16 år kræves der udover forældretilladelse også en tilladelse efter vurdering af egen leder, da hejken vil udfordre deltagerne på en helt særlig måde. Jeres vurdering er afgørende, da I kender spejdernes styrker og begrænsninger bedst og kan sikre, at de er klar til de udfordringer, hejken indebærer.

Løbet er ikke kun for spejdere – som leder kan du deltage på lige fod med alle andre, hvis du har lyst. Der vil også være mulighed for at opholde sig ved ankomststedet som leder. Vi beder dog om, at kørsel til og fra hejkgruppen frabedes af hensyn til beboerne.

Vi glæder os til at se jer til en spændende og udfordrende hejk!

Kommentarer lukket til The Walking Dead-March