Møde,  Spejder,  Trop

Online spejder

Kære spejdere! Vi har brug for jeres hjælp! Alle patruljer i Korpset inviteres til et super spændende Online-Life- Event. En tophemmelig mission, hvor I får brug for alle jeres spejderfærdigheder og skal arbejde megagodt sammen. Vi mener, at vi i KTT ligger inde med alle nødvendige færdigheder. I kan læse alt om arrangementet i den vedhæftede PDF-fil. I skal selv tilmelde jeres patrulje senest 25. Februar på linket i invitationen. Tilmeld hurtigt jeres patrulje og bevis, at Sydslesvigs sejeste patrulje kommer fra KTT! Hvis i mangler en kammerat, kan vi godt hjælpe jer med at få en patrulje fyldt. I skal være mellem 3 og 5 spejdere. Al kommunikation foregår elektronisk i patruljen (i må bruge WhatsApp eller hvad i ellers har lyst til). I kan blot række en finger i luften herinde. Eventet bliver streamet live fra korpset.